Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πολίτες σταμάτησαν πλειστηριασμούς δύο κατοικιών στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις


Mε τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες μία ακόμη νικηφόρα δράση αποτροπής πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο της Ν. Ιωνίας.  
Όπως μας ενημερώνει ο Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος κ. Φώτης Αλεξόπουλος, πρόκειται για πλειστηριασμό δυο  κατοικιών της ιδίας Οικογένειας για χρέος 65.000 ευρώ. Η μια Κατοικία ανήκει στην Κόρη που είναι άνεργη με δυο ανήλικα παιδιά και η άλλη κατοικία, στους γονείς της οι οποίοι είναι υπερήλικοι.
“Να σημειώσω επίσης,  ότι σε περίπτωση που ο πλειστηριασμός υπήρξε γόνιμος,  τα πράγματα για την οικογένεια θα ήταν παρά πολύ δύσκολα,  αφού  δεν υπήρχε  χώρος φιλοξενίας και το  αποτέλεσμα θα ήταν, η οικογένεια να βρεθεί  στους δρόμους” τονίζει ο κ. Αλεξόπουλος.  
Εκτός από τους δεκάδες απλούς  πολίτες που  συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Καπάττου,  να σημειώσουμε ότι, βρέθηκαν στο πλευρό τους ,  το Κίνημα Δεν Πληρώνω, το Ε.Π.Α.Μ  , η Ε.ΚΠΟΙΖΩ, μέλη  του ΑΝΤΑΡΣΥΑ  καθώς και  το ΙΝΚΑ/ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος κ.λ.π..  “Αξιοσημείωτο   αποτελεί το γεγονός,  ότι οι διαδηλωτές επέδειξαν πυγμή, σύμπνοια και αποφασιστικότητα και με τον τρόπο αυτό, δεν άφησαν κανένα περιθώριο τέλεσης των πλειστηριασμών που είχαν προγραμματιστεί” τονίζει ο κ. Αλεξόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Stop‭ ‬στους‭ ‬πλειστηριασμούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ