Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πλησιάζει η μέρα… πότε πέφτει φέτος η Black Friday

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ημέρα που πολλοί περιμένουν… πλησιάζει. Ποια είναι αυτή; Φυσικά και είναι η Black Friday, η μέρα που οι εκπτώσεις αγγίζουν ακόμα και το 80% και πολλοί αγοράζουν συσκευές σε τρομερή έκπτωση.

Η black friday πέφτει πάντα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, φέτος θα πέσει στις 24 Νοεμβρίου.

Τότε όλες οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών θα βάλουν σε προσφορά πολλούς κωδικούς προϊόντων.

Οι ηλεκτρονικές αλυσίδες αλλά και τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι δεδομένο ότι θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις, κυρίως τεχνολογίας και ρουχισμού.

Ως είθισται, εκπτώσεις θα βρουν οι καταναλωτές μία βδομάδα πριν την black friday 2023 αλλά και την επόμενη, την λεγόμενη ως cyber monday.

Αν και οι εκπτώσεις συνήθως αφορούν κωδικούς προϊόντων που είναι προς απόσυρση, σίγουρα θα υπάρξουν οι λεγόμενες ευκαιρίες.

Πολλές χρονιές υπήρχαν αναφορές για ανέβασμα τιμών πριν τη Black Friday, ενώ άλλες φορές είδαμε προσφορές που δεν ήταν τόσο προσφορές όσο μας έλεγαν.

Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε για την Black Friday 2023 είναι να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και να μην περιμένετε να βγουν οι εκπτώσεις για να σκεφτείτε τι θέλετε. Έτσι, θα γνωρίζετε από τώρα την τιμή και αν όντως αξίζει να «τρέξετε» και να περιμένετε στις ουρές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ