Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πλημμύρισε από κόσμο και λάμψη το Περιστέρι – Εντυπωσιακή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τον Α. Ρέμο

Δημοσιεύθηκε

στις

25 χιλιάδες και πλέον πολίτες κατέκλυσαν στις 7 Δεκεμβρίου 2022 την κεντρική πλατεία της πόλης του Περιστερίου, όπου ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και τα όμορφα βεγγαλικά έλαμψαν το Περιστέρι σε όλη την Αττική!

Το κοινό ξεσηκώθηκε με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο, σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στον Δήμο Περιστερίου, με τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

Η φαντασμαγορική βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & ΚΕ.ΦΙ. Γιώργο Τσαλίκη, ακολούθησαν οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου.

 

 

 

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η συμμετοχή στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι της πόλης, τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και τα Δημιουργικά Εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς τους δρόμους του Περιστερίου.

 

 

 

Μικροί και μεγάλοι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2023 μπορούν να διασκεδάσουν καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ στις εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις! Από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι” με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής.

Καθημερινά στο Περιστέρι διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα, με είσοδο ελεύθερη παντού!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ