Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παρατείνεται η αγωνία για την 45χρονη Αγγελική-Ειρήνη που έφυγε για τη δουλειά της και εξαφανίστηκε

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρατείνεται η αγωνία για την Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και τέσσερις μέρες, καθώς δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου.

Η 45χρονη έφυγε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αθήνα, το πρωί της 25ης Ιουλίου για να μεταβεί στην εργασία της, στην οδό Πατησίων και πήρε μαζί της μία μικρή σκούρα τσάντα, άνοιξε την πόρτα κι έφυγε και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο πατέρας της (μένουν μαζί τα τελευταία χρόνια), μόλις αντιλήφθηκε ότι η κόρη του καθυστερούσε να φτάσει στο σπίτι, άρχισε να την αναζητά σε μέρη που σύχναζε, όμως η αναζήτησή της δεν απέδωσε καρπούς και ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία εξαφανίσεων Silver Alert.

Ο ίδιος ανησυχεί για το παιδί του γιατί η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πιστεύει ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πριν από ένα χρόνο η 45χρονη είχε βάλει άθελά της φωτιά στην οικία της, που κάηκε ολοσχερώς, με το περιστατικό αυτό να της είχε στοιχίσει, με τον πατέρα της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη φροντίζει για να το ξεπεράσει.

Η 45χρονη έχει καστανά μάτια,ύψος 1,75μ και είναι αδύνατη. Για τον εντοπισμό της έχει εκδοθεί Silver Alert.

Η Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα στρωτά παπούτσια – μπαλαρίνες. Είχε μαζί της μια μικρή σκούρα τσάντα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 26/07/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ