Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παραμένουν κλειστά τα γήπεδα του Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Μετά την είδηση της γνωστοποίησης της παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας αδειοδότησης των αθλητικών χώρων μέχρι τις 8 Φερβουαρίου 2015 η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου ήρθε σε άμεση επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τον υπουργό κ. Ντινόπουλο  προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν στην παράταση αυτή εντάσσονται και οι 3 αθλητικοί χώροι της πόλης που η νέα διοίκηση του δήμου παρέλαβε κλειστούς από το καλοκαίρι.
Τελικά σε συνάντηση  του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κ. Γκάκα, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κιούση, της αναπληρώτριας Διευθύντριας Παιδείας,Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κας Νταβία και του Προϊσταμένου Αθλητισμού κ. Λυπήρου με τον Γενικό Γραμματέα της αποκεντρωμένης αυτοδιοίκησης κ. Αγγελάκα κατέστη σαφές στον Αντιδήμαρχο ότι αυτή η παράταση δεν ισχύει για τους αθλητικούς χώρους της πόλης.

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια”
“Τόσο η διοίκηση όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου συνεχίζουν τις προσπάθειες ώστε το συντομότερο δυνατόν και κάτω από την πίεση τόσο της αποκεντρωμένης  αυτοδιοίκησης όσο και του υγειονομικού και της πυροσβεστικής να γίνει το σύνολο των επεμβάσεων που απαιτούν οι υποδείξεις των δελτίων ελέγχου των υπηρεσιών αυτών.  Στόχος είναι τόσο το αθλητικό κέντρο “Ν. Πέρκιζας” όσο και το αντίστοιχο “Π. Παπαγιαννόπουλος” να μπουν στην διαδικασία αδειοδότησης το συντομότερο” διαβεβαιώνει η δημοτική αρχή Χαλανδρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ