Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παραδόθηκε ο παιδικός ποδηλατόδρομος στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύθηκε

στις


Νέο ποδηλατόδρομο στην παιδική χαρά, στην Αγία Σκέπη, απέκτησε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. Ο ποδηλατόδρομος, μήκους 350 μ. έχει τελική επιφάνεια από αντιολησθητικό βιομηχανικό δάπεδο (χτενιστό) προορίζεται για χρήση από τα παιδιά. Το έργο που υλοποιήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου, είχε αρχικό προϋπολογισμό 50.000 ευρώ (με ΦΠΑ) επί του οποίου προσφέρθηκε έκπτωση 53% με αποτέλεσμα το τελικό κόστος του να διαμορφωθεί στις 23.500 (με ΦΠΑ).
Στην ίδια παιδική χαρά έχει πρόσφατα κατασκευασθεί και ένα γήπεδο Μπότσια με δύο ξύλινα στέγαστρα (πέργκολες) καθώς και καθιστικοί πάγκοι για την προστασία από τον ήλιο και την ευχάριστη παραμονή των χρηστών του χώρου.
Το Μπότσια είναι ένα άθλημα τεχνικής και στρατηγικής το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, προσφέρει διασκέδαση ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί το πνεύμα και το σώμα.
Ως επίσημο αγώνισμα των Special Olympics προσφέρει τη δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να αναπτυχθούν σωματικά, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ενταχθούν στις καθημερινές δραστηριότητες του κοινωνικού συνόλου.
Οι παραπάνω δραστηριότητες πλαισιώνουν την παιδική χαρά προσφέροντας την ευκαιρία στα παιδιά και τους συνοδούς τους να αθληθούν και να απασχοληθούν δημιουργικά

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ