Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πάτερ Αντώνιος: «Πιστεύω με τη δίωξη θα ανοίξουν κι άλλα στόματα» λέει δικηγόρος τροφίμων της «Κιβωτού»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για «δικαίωση» των παιδιών, που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό του Κόσμου», έκανε λόγο η δικηγόρος των τροφίμων

Για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον πατέρα Αντώνιο μίλησε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία εκπροσωπεί τρόφιμους της «Κιβωτού του Κόσμου», που προχώρησαν σε καταγγελίες.

Όπως είπε η δικηγόρος, η ποινική δίωξη στον πατέρα Αντώνιο είναι μια δικαίωση για τα παιδιά που τον έχουν καταγγείλει, καθώς όπως ανέφερε πίσω από τις πλάτες των παιδιών αυτών ακούγονταν γέλια και ειρωνείες, επειδή μίλησαν. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τόσο καιρό «ειρωνεύονται αυτά τα πλάσματα για την τόλμη και για το θάρρος τους. Φυσικά και είναι δικαίωση».

«Για να φτάσει ένα παιδί να καταγγείλει, ή ένας τρόφιμος ή όποιος άλλος έχει χάσει την περιουσία του -γιατί αυτό ακόμη δεν έχει ανοίξει- καταλαβαίνει ότι θα δεχθεί ένα πόλεμο» τόνισε η κ. Ανάσογλου. Σημείωσε ότι τα παιδιά που εκπροσωπεί έχουν καταγγείλει «ανελέητο» bullying, όχι σεξουαλικές κακοποιήσεις, και έκανε λόγο για αυστηρή, δήθεν πειθαρχία από μη ειδικούς. «Σε ελάχιστες περιπτώσεις υπήρξαν παιδαγωγοί ή ψυχολόγοι», σημείωσε.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε και σε καταγγελίες για οικονομικά αδικήματα, κάνοντας λόγο για περιουσίες που δεν δωρίστηκαν, όπως είπε, αλλά έγινε υφαρπαγή.

Ανέφερε ακόμα ότι τα παιδιά που έχουν καταγγείλει τον πατήρ Αντώνιο ήρθαν σε επαφή και με άλλα παιδιά, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία κατηγορία τόσο καιρό τους δημιουργούσε ανασφάλεια. «Θέλω να πιστεύω ότι με την δίωξη να προχωράει, θα ανοίξουν κι άλλα στόματα», σημείωσε η κ Ανάσογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ