Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα στο Μαξίμου – Που θα κάνει Χριστούγεννα ο Πρωθυπουργός [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Από παιδικές φωνές και μαντινάδες Κρητικών γέμισε το Μέγαρο Μαξίμου την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε αρχικά τα κάλαντα από παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

Στη συνέχεια στον πρωθυπουργό ευχύθηκαν με τον τρόπο τους τα μέλη του συλλόγου Ασιγωνιωτών «Παύλος Γύπαρης» και της Ένωσης Κρητών «Άγιος Ανδρέας Κρήτης» ενώ κάλαντα είπαν και τα μέλη της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Στο Μέτσοβο για τα Χριστούγεννα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Μέτσοβο θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει από την Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης και θα επιστρέψει την Κυριακή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο Ιωαννίνων όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, Ημέρα Χριστουγέννων, θα μεταβεί στην Κάσο όπου θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ