Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού τίμησε δύο σημαντικές προσωπικότητες της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια ξεχωριστή τελετή κοπής της πίτας, χωρίς κόσμο, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού βράβευσε δύο σημαντικούς δημότες.

Τιμητικές πλακέτες αποδόθηκαν στον τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, και τον Ακαδημαϊκό Καθ. Αστροφυσικής (Κοσμολογίας) κ. Δημήτρη Νανόπουλο, οι οποίοι προσήλθαν στο Δημαρχείο έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του Covid-19.
Ο κ. Πρ. Παυλόπουλος, κάτοικος Ν. Ψυχικού εδώ και 40 χρόνια, τιμήθηκε για το ήθος και την προσφορά του κατά τη διαδρομή του ως Πρώτος Πολίτης της χώρας επισημαίνοντας κατά την ομιλία του ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του δεν έπαψε να μένει στο σπίτι  του στο Ν. Ψυχικό τονίζοντας ότι με τρόπο αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τον τόπο μας.
Ο κ. Δ. Νανόπουλος κάτοικος Φιλοθέης τιμήθηκε για την προσφορά του στην Φυσικές Επιστήμες. Όντας ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες Επιστήμονες, έχοντας γράψει χιλιάδες μελέτες και έχοντας παίξει μοναδικό ρόλο στον καθορισμό των αστέρων του σύμπαντος από τις διάφορες διεθνείς θέσεις που κατέχει τόνισε ότι η βράβευση αυτή ανήκει σε όλους τους Φυσικούς Επιστήμονες που με τη συνολική δουλειά τους κατάφερε η  Ανθρωπότητα να καθορίσει τα όρια της Κοσμολογίας.
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ