Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Βύρωνα, συμμετέχει στον φετινό Τηλεμαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνει η η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ και είναι αφιερωμένος στα προσφυγόπουλα.
Στις παιδικές παραστάσεις «H Bασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν ΄Αντερσεν και το «Το Μπλε Ρουμπίνι» του Σερ ΄Αρθρουρ Κόναν Ντόυλ που διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου και του 11ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα, υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα και που θα διεξαχθούν στις 14 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στον κινηματοθέατρο “Νέα Ελβετία”, πρόκειται να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά εμβολίων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.
Στον χώρο των παραστάσεων θα βρίσκεται κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των προσφύγων.
Στο φετινό τηλεμαραθώνιο σημαντική βοήθεια προσφέρουν οι δήμοι της Αθήνας και άλλων επαρχιακών πόλεων με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης.
Τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, είναι οι σταθεροί φίλοι της UNICEF , που και φέτος θα δραστηριοποιηθούν για το μεγάλο σκοπό.
Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν προσωπικότητες κυρίως από το χώρο της τηλεόρασης.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ