Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Ολοκληρώθηκαν οι εκδικάσεις από το Κτηματολόγιο

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Γαλατσίου  ενημερώνει ότι στις 16 Ιουλίου  πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες εκδικάσεις από τις αρμόδιες Επιτροπές του Κτηματολογίου στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στις οποίες καλούνταν να παρίστανται οι πολίτες οι οποίοι είχαν λάβει ειδοποιητήριο ταχυδρομικά από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας Αττικής.  
Οι Επιτροπές που είχαν αναλάβει την παραλαβή των εγγράφων από τους πολίτες σταμάτησαν να παραλαμβάνουν έγγραφα και ξεκίνησαν να βγάζουν αποφάσεις, οι οποίες – όπως ενημερώθηκε ο Δήμος από το Ειρηνοδικείο Αθηνών – είναι ως επί το πλείστον απορριπτικές για το δημόσιο και υπέρ των ιδιωτών-ιδιοκτητών.  
“Ο Δήμος Γαλατσίου αντιλαμβάνεται τη μεγάλη και άσκοπη- όπως διαφαίνεται- ταλαιπωρία των πολιτών και ενημερώνει όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα στο Ειρηνοδικείο ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν για πληροφορίες στο τηλ. του Γραφείου Κτηματογράφησης 210- 3300884 ή στο τηλ. του Δήμου Γαλατσίου 213-2055438 και 213-2055384” σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δημου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ