Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύθηκε

στις


Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για την περίοδο 2014-2015.
Η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου 2014.  Έντυπα αιτήσεων καθώς και η παραλαβή & η υποβολή τους θα γίνεται στον Παιδικό Σταθμό που επιθυμείται να εγγράψετε το νήπιο, και μόνο σε έναν Σταθμό του Δήμου μας, καθημερινά σε ώρες που οι προϊσταμένες των  Παιδικών Σταθμών ορίζουν, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Σε περίπτωση που ο γονέας υποβάλλει αίτηση και σε δεύτερο Παιδικό Σταθμό του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος , το νήπιο θα απορρίπτεται από την διαδικασία επιλογής.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το παιδί κατά την ημερομηνία 30/09/2014 να έχει συμπληρώσει την ηλικία των 2 ½ ετών και να αυτοεξυπηρετείται. Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων μπορείτε να κατεβάσετε από το παρακάτω site                  www.neafiladelfeia.gr
Επίσης θα δίνονται από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας και από τα γραφεία του πρώην Δημαρχείου Χαλκηδόνας (Ραιδεστου 21, Νέα Χαλκηδόνα) όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες   08:00 – 13:00.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΛΗΔΟΝΑΣ

Ραιδεστού 21, Νέα Χαλκηδόνα

Σμύρνης 11,(είσοδος από Επταλόφου1& Κορδελιού)

25ης Μαρτίου 3

Νικηταρά 16 & Μιαούλη

Κρυστάλλη 24 & Πεταλά

Κάλβου & Κηφισού 64Α

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ