Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

>>>Ξέφυγε σε άλλο επίπεδο το xtypos.gr – Στα ύψη η επισκεψιμότητα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κορυφή των επιλογών του αναγνωστικού κοινού βρέθηκε για μια ακόμη φορά το xtypos.gr, με τα νούμερα του καλοκαιριού να φτάνουν, όπως και η θερμοκρασία, σε… υψηλά επίπεδα!

Ειδικότερα, από τον Ιούνιο 2020 μέχρι και τον μήνα που διανύουμε σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία Google analytics που καταγράφηκαν, η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Χ-ΤΥΠΟΣ” είχε πάνω από 1.240.000 pageviews με 570.000 περίπου unique pageviews.

Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για περίοδο διακοπών, η ειδησεογραφία και τα ρεπορτάζ του xtypos.gr κράτησαν «ζωντανό» το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Αποδεικτικό στοιχείο αποτελεί ο χρόνος παραμονής κάθε επισκέπτη καθώς περιηγείται στην ιστοσελίδα, ο οποίος φτάνει κατά μέσο όρο περίπου τα 02:00 λεπτά.

Υπενθυμίζεται πως η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «ΧΤΥΠΟΣ» κάθισε «στα ψηλά» και το προηγούμενο διάστημα, καθώς αποτέλεσε το μέσο ενημέρωσης που εμπιστεύτηκε μεγάλη μερίδα του αναγνωστικού κοινού σε ό,τι αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, προφανώς και για όλες τις δράσεις και κινήσεις των δήμων στον τομέα αυτόν, κάτι που επιβεβαιώνουν περίτρανα όσα αναφέρθηκαν και παραπάνω. Επίσης, υψηλά ποσοστά αποδοχής και στα κεντρικά πολιτικά και κοινωνικά προτογενή ρεπορτάζ όπως και στα πολιτιστικά θέματα και την καθημερινή 24ωρη ειδησεογραφία.

Το μήνα Σεπτέμβριο τα στοιχεία έδειξαν νέο μηνιαίο ρεκόρ όπου καταγράφησαν αναλυτικά 444,058 Pageviews με 229,310 Unique Pageviews με το χρόνο παραμονής των επισκεπτών κατά μέσω όρο ανά σελίδα στα 02:17 λεπτά.

Προφανώς «Σταθερή Αξία» αποτελεί βέβαια η επίσκεψη στις ξεχωριστές ενότητες των δήμων, όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν όλες τις ειδήσεις για την πόλη τους. Με ένα κλικ ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα νέα της γειτονιάς του με πλήρη, αναλυτική και ξεκάθαρη εικόνα ειδήσεων και ρεπορτάζ από την περιοχή τους, κάτι που κρατά το xtypos.gr τόσο ψηλά στην ενημέρωση για την τοπική αυτοδιοίκηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ