Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νεκρός 17χρονος στη Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδερφό του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις στο θάνατο του 17χρονου στη Μάνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Στην ομολογία ότι ήταν εκείνος που σκότωσε τον 17χρονο κατά λάθος στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα προχώρησε σήμερα το απόγευμα ο 14χρονος αδερφός του.

Ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό, προκειμένου να υποδείξει στους αστυνομικούς πού πέταξε το όπλο.

Η υπόθεση πήρε αυτή την τροπή ενώ ο ανήλικος ήταν στη ΓΑΔΑ μαζί με τον πατέρα του και κατέθετε για εννέα συνολικά ώρες, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν πως ο μικρός έπεσε σε αντιφάσεις στα λεγόμενά του αναφορικά με το πώς βρέθηκε νεκρός ο αδελφός του έχοντας μία σφαίρα κοντά στον αυχένα.

Οι αντιφάσεις στην κατάθεση

Μπορεί ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του θύματος μετά τις μαραθώνιες καταθέσεις τους να αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο αστυνομικές πηγές τόνιζαν νωρίτερα πως ο 14χρονος έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Η αντίφαση που κίνησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών έχει να κάνει με τον τόπο που κινήθηκε όταν δεν έβρισκε τον 17χρονο όπως κατέθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχική του κατάθεση ανέφερε πως παρά τις προσπάθειες του να εντοπίσει τον αδερφό του δεν τα κατάφερε, και γύρισε στο σπίτι. Στη συνέχεια, μετά από τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών, φέρεται να υποστήριξε πως γύρισε στη μάντρα, και όχι στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό και αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί αναφορές για σωματική κακοποίηση 8 παιδιών από τον πατέρα τους, αλλά και παραμέληση και από τους δύο γονείς.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ