Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ Mad Clip

Δημοσιεύθηκε

στις

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος κατέληξε ο 34χρονος τράπερ Mad Clip στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Όπως έγινε αμέσως γνωστό από την πυροσβεστική στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Ο ίδιος επέστρεφε από γάμο φιλικού του ζευγαριού λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

 

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) (Νέα Υόρκη, 25 Μαΐου 1987 – Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2021) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

 

 
[Πηγή: protothema.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ