Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα ρωσική αεροπορική επιδρομή στο Κίεβο – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα ρωσική νυχτερινή αεροπορική επιδρομή είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους δυο παιδιά, και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις σε ανατολικό προάστιο του Κιέβου, ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Βιτάλι Κλίτσκο και οι στρατιωτικές αρχές της πρωτεύουσας της Ουκρανίας.

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και (άλλοι) τέσσερις τραυματίστηκαν στη συνοικία Ντεσνιάνσκι», γνωστοποίησε η στρατιωτική διοίκηση Κιέβου μέσω Telegram.

«Ανάμεσα στους τρεις νεκρούς στη συνοικία Ντεσνιάνσκι είναι δυο παιδιά (ηλικίας 5-6 και 12-13 ετών)», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο κ. Κλίτσκο επιβεβαίωσε τον απολογισμό, επίσης μέσω Telegram: «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα σωστικά συνεργεία, βρέθηκαν τρεις νεκροί, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, και τέσσερις τραυματίες» σε αυτόν το τομέα του Κιέβου, ανέφερε.

Έγιναν επανειλημμένες ρωσικές επιδρομές με πυραύλους ή/και UAVs-καμικάζι στην ουκρανική πρωτεύουσα την τρέχουσα εβδομάδα. Τη Δευτέρα, ασυνήθιστη επιδρομή κατά τη διάρκεια της ημέρας ανάγκασε πολλούς κατοίκους να σπεύσουν σε υπόγεια καταφύγια, ιδίως σε σταθμούς του μετρό.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ