Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα λεωφορειακή γραμμή για Θρακομακεδόνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από προσπάθειες του Αντιδημάρχου Θρακομακεδόνων-Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μιχάλη Βρεττού και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Αχαρνών κ. Νίκολαου Ξαγοράρη, έρχεται σε προσωρινή λειτουργία μία ειδικά διαμορφωμένη λεωφορειακή γραμμή 724 (Ν. Ιωνία-Αχαρνές-Θρακομακεδόνες) για να εξυπηρετήσει το βόρειο τμήμα των Θρακομακεδόνων.

Ήταν ένα αίτημα πολλών κατοίκων, καθώς και των συλλόγων. Να υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο μήνα, λόγω των έργων αποχέτευσης, είχε διακοπεί η κίνηση των λεωφορείων στο βόρειο τμήμα και συγκεκριμένα από την οδό Βεροίας και πάνω. Έτσι λοιπόν επανέρχεται σε λειτουργία η συγκεκριμένη λεωφορειακή γραμμή και για το βόρειο τμήμα, πραγματοποιώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο δρομολόγιο.
Το δρομολόγιο αυτό θα περιλαμβάνει τις οδούς Βεροίας – Ημαθίας – Φλωρίνης – Ημαθίας – Βεροίας. Οι υπόλοιπες οδοί, θα παραμείνουν ως έχουν.
“Ζητώντας συγγνώμη από τους συνδημότες μας για την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών σε ότι αφορά την μετακίνησή τους, αλλά και την τυχόν αναστάτωση που δημιουργείται από τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στην πόλη μας, ενημερώνουμε ότι σύντομα οι εργασίες αποπερατώνονται και οι λεωφορειακές διαδρομές, επανέρχονται σε κανονική λειτουργία” τονίζεται από την πλευρά του Δήμου.

                                           

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ