Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Διαρρήκτης εισέβαλε σε διαμέρισμα αστυνομικού – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εφαρμογή βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό διαρρήκτη που εισέβαλε σε διαμέρισμα γυναίκας αστυνομικού χθες το βράδυ στη Νέα Ιωνία.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν την Τρίτη λίγο πριν τις 20:30, όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα για διάρρηξη σε σπίτι, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Καποδιστρίου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ και της αστυνομίας, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο.

Ο διαρρήκτης αρχικά εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Ωστόσο, όταν στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν βρήκαν κανέναν εντός του διαμερίσματος, και όλα δείχνουν ότι ο δράστης πρόλαβε και βρήκε δίοδο διαφυγής.

 

Φωτογραφία: protothema.gr

 

Η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να επιφέρει θετικά αποτελέσματα για τις αρχές.

Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν ο δράστης να έχει βρει το όπλο της γυναίκας αστυνομικού και να το έχει στην κατοχή του, δεν επιβεβαιώθηκαν.

 

[Με πληροφορίες από protothema.gr]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ