Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα διανομή σχολικών ειδών στην Πεντέλη

Δημοσιεύθηκε

στις


Ακόμα μια χρονιά, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης έγινε η διανομή δωρεάν σχολικών ειδών από το Δήμοπ Πεντέλης στους δικαιούχους μαθητές, το πρωί του Σαββάτου το πρωί του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου στα πολιτιστικά κέντρα των Δημοτικών Κοινοτήτων Μελισσίων και  Νέας Πεντέλης και στο τοπικό Δημαρχείο Πεντέλης.
Οι Εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης οι οποίοι υλοποίησαν την πρωτοβουλία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, συνεχίζουν μέσω της Εστίας Δωρεάν Παροχής Τροφίμων-Ρούχων και Οικιακού Εξοπλισμού, να παραλαμβάνουν κάθε προσφορά πολιτών και να τη διανέμουν αντίστοιχα στους οικονομικά πιο αδύναμους συμπολίτες μας, απαλύνοντας λίγο τη δύσκολη καθημερινότητά τους. Ο  Δήμος Πεντέλης θέλει να ευχαριστήσει και πάλι όλους όσους προσέφεραν και βοήθησαν να συγκεντρωθούν σχολικά είδη.

Το Σάββατο το επόμενο ραντεβού
Η δεύτερη δράση διανομής σχολικών ειδών σε οικογένειες  τριτέκνων, πολυτέκνων, μονογονεϊκές,  με μέλη ΑΜΕΑ και σε οικογένειες με εισόδημα έως 10.000ευρώ, θα γίνει και το επόμενο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, και ώρα 11.00, στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες:
Για την Δ.Κ. Μελισσίων στο Πολιτιστικό Κέντρο
Για την Δ.Κ. Νέας Πεντέλης στο Πνευματικό Κέντρο
Για την Δ.Κ. Πεντέλης στο Δημοτικό Κατάστημα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ