Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα και προκάλεσε ζημιές στην είσοδο της οικίας.

Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι στο σπίτι που διαμένει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Οι κουκουλοφόροι προσέγγισαν την πολυκατοικία επί της οδού Μάρκου Μουσούρου στο Μετς, άφησαν στην είσοδο τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, περισυνέλλεξε τα υπολείμματα για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Oι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες.

Οικονόμου: «Οι επιθέσεις αυτές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη»

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την επίθεση στην οικία του βουλευτή της ΝΔ:

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν. Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ