Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με επιτυχία η δράση χωρίς μεσάζοντες στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Εκατοντάδες πολιτών προμηθεύτηκαν τρόφιμα και αγαθά σε χαμηλές τιμές από την αγορά των παραγωγών χωρίς μεσάζοντες, η οποία πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τη δράση της στο Άλσος Κηφισιάς σε συνεργασία με την Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.
Από νωρίς το πρωί, οι παραγωγοί του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες – Απ’ ευθείας» έστησαν τους πάγκους με τα προϊόντα τους, στο Άλσος Κηφισιάς, που δεν άργησε να γεμίσει από πολίτες που προτίμησαν να κάνουν τις αγορές τους απ ευθείας από τους παραγωγούς. Μάλιστα αρκετοί πολίτες πρότειναν η δράση να γίνεται τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα.
Η δράση των παραγωγών, πέρα από την ευκαιρία που δίνει σε όλους τους πολίτες να ψωνίζουν αγαθά καλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Σημαντικό ποσοστό του συνόλου των προϊόντων, που διατίθενται στην αγορά των παραγωγών, γίνεται δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς και διανέμεται στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ