Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στην πεζογέφυρα της Λ. Μεσογείων

Δημοσιεύθηκε

στις


Το χώρο του εργοταξίου της Πεζογέφυρας Γελαδάκη, επί της Λεωφόρου Μεσογείων, επισκέφθηκε την Δευτέρα 28 Απριλίου ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, όπου, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ροής εργασιών και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες θεμελίωσης των βάθρων της γέφυρας.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας και τους επιβλέποντες μηχανικούς του Υπουργείου για την πορεία του έργου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των εργασιών. Παρών ήταν και ο Διευθυντής Κατασκευών του ΥΠΕΚΑ κ. Πουλόπουλος.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούνενα ρεπορτάζ το έργο έχει κριθεί απαραίτητο γιατί σε εκείνο το σημείο της Λεωφόρου Μεσογείων έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές  πεζών που προσπάθησαν να διασχίσουν κάθετα τη λεωφόρο.
“Μετά από συνεχείς, επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες, πιέσεις και διαβήματα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών& Δικτύων, συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και προσωπική κινητοποίηση του ίδιου του Δημάρχου, η πεζογέφυρα βρίσκεται επιτέλους, μετά από καθυστέρηση πλέον των είκοσι ετών, σε στάδιο κατασκευής. Το έργο χρηματοδοτείται εξ΄ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ , άρα δεν θα επιβαρύνει οικονομικά ούτε στο ελάχιστο τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής” σημειώνεται από την πλευρά του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 οπότε και θα παραδοθεί στους πολίτες διασφαλίζοντας όρους ασφαλείας των πεζών και αποκαθιστώντας πλέον την απρόσκοπτη επικοινωνία των δύο τμημάτων της πόλης εκατέρωθεν της Μεσογείων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ