Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με διαπιστεύσεις θα μετακινούνται οι κάτοικοι της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας στις 29 Μαΐου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τις απαραίτητες διαπιστεύσεις στα χέρια θα έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να βγουν από το σπίτι τους, να κυκλοφορήσουν και να επιστρέψουν και πάλι σε αυτό χωρίς να τους εμποδίσει κανείς στις 29 Μαΐου, όταν οι δρόμοι θα είναι αποκλεισμένοι για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Πυρετώδεις είναι ήδη οι προετοιμασίες, καθώς οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας μοιράζουν πόρτα – πόρτα ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώνουν τους πολίτες της περιοχής για τις διαπιστεύσεις τους και τους καλούν να επικοινωνήσουν με τον Δήμο για περισσότερες οδηγίες.

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι πολύ αυστηρές σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, με τα μέτρα της ΕΛΑΣ να περιλαμβάνουν απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης χώρου». Παράλληλα, γνωστοποιούν στους κατοίκους ότι «θα εκδοθούν και θα τους παρασχεθούν επίσημες διαπιστεύσεις».

Το έγγραφο το οποίο μοιράζεται:

Στο έγγραφο δεν αναφέρεται η προέλευση των διαπιστεύσεων, στην προφορική ενημέρωση όμως τους λένε ότι θα είναι από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA). Ο τελικός του Europa Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Αrena, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ