Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Λίφτινγκ στο δημοτικό γήπεδο Χαϊδαρίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Εργα αναβάθμισης πραγματοποιούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Τάκης Χαραλαμπίδης» και όπως ενημερώνει ο Δήμος  οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την επανατοποθέτηση των καθισμάτων, ύστερα από την αντικατάσταση όλης της εξέδρας και τα έργα αποκατάστασης και συντήρησης των αποδυτηρίων και του ιατρείου.
Τέλος με την έναρξη της αποταμίευσης των χρημάτων από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που έχει αναλάβει την χρηματοδότηση των εργασιών θα ξεκινήσει και η πλήρη αποκατάσταση του χλοοτάπητα.
«Με την ολοκλήρωση όλου του έργου, διασφαλίζουμε για πρώτη φορά την έκδοση της άδειας λειτουργίας του γηπέδου» σημειώνει  η Δημοτική Αρχή της πόλης και προσθέτει: «Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Τάκης Χαραλαμπίδης» κινείται στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του μαζικού λαϊκού σωματειακού αθλητισμού. Είναι ένα γήπεδο που θα το χαρούν όλοι οι δημότες του Χαϊδαρίου και αυτό είναι η απάντηση στις ανυπόστατες αιτιάσεις και στην προσπάθεια υποβάθμισης και καθυστέρησης από μια μερίδα τοπικών παραγόντων, του έργου αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Διοίκηση του Δήμου μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ