Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Λάζαρος Λασκαρίδης: Δεν δίνουν ελπίδες οι γιατροί – Βρέθηκε και δεύτερο αιμάτωμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Άσχημα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη.

Όπως αναφέρει το OPEN, ο Λάζαρος  Λασκαρίδης παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση.

Μάλιστα οι γιατροί έπαψαν να δίνουν την παραμικρή ελπίδα καθώς βρέθηκε και δεύτερο αιμάτωμα.

Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά

Μηνυτήρια αναφορά για τον σοβαρό τραυματισμό μετά την πτώση του από μπαλκόνι στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην Καλλιθέα κατέθεσε ο δικηγόρος του Λάζαρου Λασκαρίδη. Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στο κτίριο της βιβλιοθήκης προκειμένου, ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού, να δώσει το παρών σε εκδήλωση. Εκεί, στηρίχτηκε σε ένα κάγκελο που υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να φέρει τραύματα επίσης, στον θώρακα, στον αυχένα, στη σπονδυλική στήλη, αλλά και στα πλευρά.

Η ανακοίνωση του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»:

Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου. 

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ