Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κόρινθος: Αποκαλύψεις για τον πνιγμό της 6χρονης, με ρούχα και παπούτσια 15 μέτρα από την ακτή – Πολλά ερωτηματικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποκαλύψεις για τα αίτια της τραγωδίας και τον πνιγμό της 6χρονης σε παραλία της Κορίνθου από τον ψαροντουφεκά που εντόπισε το άψυχο κορμί του κοριτσιού.

Μιλώντας στο Alpha τόνισε πως το κορίτσι τη στιγμή που βρέθηκε φορούσε παπούτσια βόλτας και όχι πέδιλα παραλίας ενώ παπούτσια φορούσε και ο πατέρας της μικρής. Παράλληλα, όπως του είπε ο ίδιος ο πατέρας, έφυγε από την παραλία προκειμένου να πάει να ανοίξει το κινητό του γιατί…. είχε κλείσει από μπαταρία.

Ο ψαροντουφεκάς αφού ανέφερε πως η ιστορία «έχει πολλά κενά» τόνισε πως πρέπει να βρεθεί η αλήθεια για να «ηρεμήσει η ψυχούλα της εξάχρονης».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε πως το άτυχο κορίτσι την ώρα που το έβγαλε από τη θάλασσα έβγαζε φαγητό από το στόμα. «Δεν ξέρω αν είναι λάθη του πατέρα, δεν ξέρω εάν είναι ύποπτα, αυτό που ξέρω είναι ότι χάθηκε μία ψυχή και αυτό είναι κρίμα».

«Όταν έβγαλα το παιδάκι και πήρα την γυναίκα μου να πάρει την αστυνομία δεν υπήρχε πατέρας στην παραλία» τόνισε.

Πρόσθεσε πως «το παιδί ήταν ντυμένο με ρούχα. Το παιδί δεν ήταν στο βυθό. Επίσης όταν το έβγαλα στο χαλίκι το παιδί έβγαλε νερό, αφρούς και φαγητό. Σίγουρα είχε φάει πριν κολυμπήσει. Ο πατέρας μου είπε ότι είχαν πάει σε μία ταβέρνα και έτρωγαν. Βέβαια η ταβέρνα ήταν πολύ μακριά. Δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα μακριά είναι.

Αποκάλυψε πως το σωσίβιο ήταν περίπου 40 μέτρα από το παιδί ενώ όπως είπε φορούσε κανονικά ρούχα και παπούτσια αλλά βρέθηκε πνιγμένη 15 μέτρα από την ακτή.

Πολλά τα ερωτηματικά

Στις περίεργες συνθήκες πνιγμού της 6χρονης στην Κορινθία αναφέρθηκε μιλώντας ο Σταύρος Μπαλάσκας. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τις “απτές αποδείξεις”, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

“Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοί μου από την Κόρινθο κάνουν ένα σοβαρό προανακριτικό έργο για να δούμε ακριβώς το τι έχει γίνει. Καταλαβαίνετε ότι όλα είναι στο επίπεδο υποψίας, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αυτό το παρακολουθούμε και περιμένουμε τουλάχιστον στα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα, να έχουμε απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να πάει στον εισαγγελέα” περιέγραψε.

“Είναι πολύπειροι οι αξιωματικοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν γίνεται σε επαρχιακό αστυνομικό τμήμα, πάντα οι αξιωματικοί μας που δεν έχουν τόσες πολλές εγκληματικές αντιμετωπίσεις, υποβοηθούνται από τα κεντρικά και το Ανθρωποκτονιών, ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος” πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ