Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κρατικό Νίκαιας: Πλημμύρισε η πτέρυγα του κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλημμύρισε η πτέρυγα του κορονοϊού στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τους 17 ασθενείς του θαλάμου να μεταφέρονται από τα κρεβάτια τους σε άλλη πτέρυγα μέσω ενός διαδρόμου γεμάτο με νερά.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά το σπάσιμο ενός σωλήνα καλοριφέρ την Παρασκευή 25/11.

Η παθολόγος του νοσοκομείου, Μαίρη Ακρογιάννη, ανέφερε στο OPEN, πως υπήρξε και πριν από έναν χρόνο πρόβλημα στη συγκεκριμένη μονάδα, τόσο με τη λειτουργία του οξυγόνου όσο και προ δύο μηνών με μια νοσηλεύτρια, που είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Συγκεκριμένα, δήλωσε «Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου. Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο»

Τα περιστατικά σχολίασε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας πως «το νοσοκομείο Νίκαιας έχει πολλά προβλήματα. Αυτά τα θέματα τα λύνουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, και αν δεν μπορούν, οι διοικήσεις μπορούν να αλλαχθούν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ