Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κλειστά σχολεία και παιδικοί σταθμοί σε Λυκόβρυση-Πεύκη

Δημοσιεύθηκε

στις


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης.
Λόγω του παγετού, με απόφαση του Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Μαυρίδη Αναστάσιου, θα παραμένουν κλειστοί σήμερα Τετάρτη 7 Ιανουαρίου και αύριο Πέμπτη 08 Ιανουαρίου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.
Επιπλέον, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, αύριο Πέμπτη 08 Ιανουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης για προληπτικούς λόγους και αποφυγή ατυχημάτων.
Από την πλευρά του Δήμου τονίζεται πως από την πρώτη στιγμή της χιονόπτωσης ήταν άμεση η κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας, διατηρώντας ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και των πεζών. Ήδη από χθες το βράδυ, έχουν πέσει τόνοι αλατιού σε πολλούς δρόμους του Δήμου ενώ η δημοτική Αρχή έχει ήδη προμηθευτεί και άλλο αλάτι για να βρίσκεται σε ετοιμότητα λόγω ενδεχόμενης έντονης χιονόπτωσης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ