Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καταγγελία για τους βανδαλισμούς στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα θρασύδειλα στοιχεία που ανήμερα της μέρας της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών που βανδάλισαν μέσα στο σκοτάδι κατά την προσφιλή τους τακτική, το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», καταγγέλλει ο συνδυασμός στο  Ηράκλειο Αττικής.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση-καταγγελία της, η «Λαϊκή Συσπείρωση»:

«Την Πέμπτη 9 Μάη επέλεξαν θρασύδειλα στοιχεία, κινούμενα μέσα στο σκοτάδι κατά την προσφιλή τους συνήθεια, για να καταστρέψουν το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο Νέο Ηράκλειο.

Τη μέρα δηλαδή της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών που είναι συνυφασμένη στην ιστορία με την άνευ όρων παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας, χάρη στην αθάνατη εποποιία του Σοβιετικού Κόκκινου Στρατού και των αντιστασιακών κινημάτων της Ευρώπης, με τον πρωτοπόρο και καθοριστικό ρόλο των Κομμουνιστικών Κομμάτων. Τη μέρα που η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο καρφωμένη στο Βερολίνο, στην καρδιά του ναζιστικού κτήνους, σηματοδοτούσε τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Ιμπεριαλιστικού πολέμου το 1945.

Η 9η Μάη εμπνέει τους λαούς, τους διδάσκει πίστη στη δύναμή τους.

Είναι “βαθιά νυχτωμένοι” αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης.

Τέτοιες φασίζουσες συμπεριφορές, σε καμία περίπτωση δεν θα κάμψουν την προσπάθεια που κάνουν οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι στα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” να ενισχυθεί μέσα στο λαό το ρεύμα αντίθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ, το ρεύμα αγωνιστικής διεκδίκησης όσων έχουν σήμερα ανάγκη οι εργαζόμενοι.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, φαίνεται πως αποτελεί συνέχεια μιας σχεδιασμένης επίθεσης που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα  στα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ στο βόρειο τομέα. Είναι γελασμένα τα τσιράκια του συστήματος γιατί στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές. Θα πάρουν την απάντησή τους από το εργατικό λαϊκό κίνημα, που θα τους στείλει εκεί που ανήκουν: στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Καλούμε το λαό να βγάλει συμπεράσματα από τέτοια γεγονότα και να στηρίξει τη μόνη δύναμη που θα σταθεί στο πλάι του την επόμενη μέρα των εκλογών, βάζοντας μπροστά την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ