Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κακοκαιρία Daniel: Γκάφα από το 112, εστάλη στην Αττική… καταλάθος

Δημοσιεύθηκε

στις

False alarm καθώς το 112 σε κατοίκους των νοτίων προαστίων της Αττικής καθώς εστάλη… κατά λάθος.

Ανάλογο λάθος είχε συμβεί και χτες με μήνυμα που εστάλη σε κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αντί για κατοίκους της Πιερίας και της Ημαθίας

Lockdown σε Καρδίτσα και Φάρσαλα

Μηνύματα του 112 εστάλησαν στους κατοίκους της Καρδίτσας και των Φαρσάλων ειδοποιώντας τους ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στις περιοχές τους λόγω της εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ειδικότερα τα μηνύματα αναφέρουν: «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νομό Καρδίτσας και στην ευρύτερη περιοχή Φαρσάλων λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Στιγμιότυπο οθόνης 91

Πού θα πέσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και πρόσκαιρα την Αττική κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα), την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής) και κατά τόπους στη δυτική και νότια Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Ήπειρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ έως το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βορειοδυτικά τους 23 με 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 28 και στα νησιά του Αιγαίου τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ