Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κακοκαιρία: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα λόγω της βροχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στην Αθήνα σήμερα (20/1), λόγω της κακοκαιρίας και της βροχής που έχει δημιουργήσει προβλήματα στους δρόμους.

Η βροχή που σημειώνεται στην Αττική από τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχει γεμίσει με νερό τους δρόμους, κάνοντας έτσι τα οχήματα να κινούνται με μικρότερη ταχύτητα και για αυτό τον λόγο δημιουργούνται μεγαλύτερη καθυστερήσεις στην κυκλοφορία από ότι συνήθως.

Ειδικότερα, αρκετά προβλήματα παρατηρούνται στην λεωφόρο Κηφισού ειδικά στο ρεύμα ανόδου από τα ΚΤΕΛ Κηφισού μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Στο ρεύμα καθόδου είναι λίγο καλύτερη η εικόνα με προβλήματα να σημειώνονται κατά τόπους, κυρίως στην Μεταμόρφωση και στο ύψος των Αγίων Αναργύρων.

Επίσης προβλήματα παρατηρούνται στην λεωφόρο Κηφισίας, στην λεωφόρο Μεσογείων, ενώ παρατηρούνται προβλήματα και στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους live ΕΔΩ.

 

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα, στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα θα είναι κατά τόπους και κατά περιόδους έντονα.

Τριήμερη κακοκαιρία θα σαρώσει τη χώρα με χιόνια, καταιγίδες και κρύο- Πού θα χτυπήσει
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της βορειοδυτικής χώρας (ενδεικτικό υψόμετρο τα 1000-1200 μέτρα).

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 με ενίσχυση από το βράδυ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 14 με 16 και κατά τόπους στη νότια νησιωτική χώρα 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ