Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καιρός: Έντονες βροχές μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Από σήμερα το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά προβλέπονται κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα στην Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και πιο αργά το βράδυ στις Κυκλάδες και τα νότια τμήματα της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς.

Την Πέμπτη στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και μέχρι τις απογευματινές ώρες στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σταδιακή επιδείνωση του καιρού.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι ισχυρές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι κατά τόπους έντονα στην Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και από αργά το βράδυ στις Κυκλάδες και τα νότια τμήματα της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς.

Στην Αττική προβλέπονται βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Tην Παρασκευή θα συνεχιστούν τα έντονα φαινόμενα μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες κυρίως στη Κεντρική Ανατολική Μακεδονία Θράκη και Ανατολικό Αιγαίο με μεγάλα ποσά υετού και ραγδαιότητας κυρίως στην περιοχή της Χαλκιδικής Υπάρχει πάντως τάση εξασθένησης των φαινομένων από το μεσημέρι και μετά, ενώ ένα άλλο χαμηλό θα μας επηρεάσει από Κυριακή έως και την ερχόμενη Τρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ