Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Θρίλερ« με την αρπαγή βρέφους: «Το πήραμε για να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ερωτηματικά έχουν προκύψει γύρω από την υπόθεση αρπαγής βρέφους 8 μηνών στο Αιγάλεω. Δύο άντρες συνελήφθησαν, όταν τράβηξαν την προσοχή της δημοτικής αστυνομίας στο σταθμό του μετρό, αφού κρατούσαν το μωρό. Ποιες είναι οι δύο εκδοχές γύρω από το μυστήριο.

Tα χειρότερα απέτρεψε η παρατηρητικότητα δυο δημοτικών αστυνομικών στο Αιγάλεω. Όλα ξεκίνησαν όταν εντόπισαν δύο άνδρες να κινούνται ύποπτα κοντά στον σταθμό του Μετρό με ένα βρέφος 8 μηνών στα χέρια..

«Μας έκανε εντύπωση ότι μαζί τους δεν είχαν κανένα προσωπικό αντικείμενο του μωρού, ένα μπιμπερό… Μας χτύπησε καμπανάκι», δήλωσε ο δημοτικός αστυνομικός Παναγιώτης Ανδριώτης.

Αμέσως η μία αστυνομικός πήρε το βρέφος από τα χέρια των ανδρών και το πήρε αγκαλιά.

Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Τότε οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Αμέσως μετά οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Εκεί άλλαξαν τα λεγόμενα τους και υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, μία εκδοχή όμως που δεν θεωρείται η πιθανότερη από το τμήμα ανηλίκων της ασφάλειας που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς το συγκεκριμένο ποσό δεν συμπίπτει με όσα αναφέρουν αντίστοιχα κυκλώματα.

Στο στόχαστρο και η μητέρα

Όταν βρέθηκε η μητέρα του μόλις 8 μηνών βρέφους, είπε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει τους δράστες και ότι ο ένας άνδρας της άρπαξε το μωρό την ώρα που έκανε μπάνιο. Στο στόχαστρο της Αστυνομίας βρίσκεται και η ίδια, μητέρα πέντε παιδιών.

Εξετάζεται ποια είναι η σχέση της με τους δράστες, πως είναι το περιβάλλον στο σπίτι, που βρίσκονται τα άλλα παιδιά και αν έχει ξανακάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Οι δύο συλληφθέντες, 30 και 33 ετών, κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία και θα οδηγηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή. Το παιδί μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

«Αν τον είχα μπροστά μου, θα τον σκότωνα», λέει η μητέρα

Η ίδια δίνει τη δική της απάντηση. «Ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω τελείως. Έτρεμα ολόκληρη. Του έλεγα “φέρε μου το παιδί μου πίσω”», λέει η ίδια.

Όπως υποστηρίζει, μιλώντας στον Alpha, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν κοντά στο Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω, πήραν από το σπίτι της το παιδί της, χωρίς εκείνη να τους έχει δώσει άδεια.

«Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα μέχρι να πάρουμε το παιδί πίσω. Τρομοκρατήθηκα τελείως. Χαίρομαι που το παιδί μου είναι γερό», αναφέρει η ίδια

Η μητέρα εξηγεί πώς της άρπαξε το παιδί από το σπίτι της στα Σεπόλια ο ένας από τους δύο συλληφθέντες. «Μου λέει “κατεβαίνω για τσιγάρα”, χωρίς όμως να μου πει ότι θα πάρει μαζί του και το παιδί. Αν μου το έλεγε αυτό, δεν θα επέτρεπα καν να το πάρει», υποστηρίζει.

Στη συνέχεια, περιγράφει τι έκανε μόλις είδε ότι το παιδί δεν ήταν εκεί που το είχε αφήσει: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και να κοιμόταν. Με πήρε, όμως, τηλέφωνο και μου είπε “με σταμάτησαν. Είμαι Αγία Μαρίνα και με σταμάτησε η δημοτική αστυνομία. Με έπιασαν με το μωρό σου”». «Δεν με νοιάζουν τα χρήματα όσο με νοιάζει ο γιος μου», τονίζει η μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ