Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Νάρκωσαν και βίασαν 14χρονη (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα 14χρονο κορίτσι καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από αγνώστους, χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσε η ίδια, την νάρκωσαν με αναισθητικό και την οδήγησαν σε κτίριο όπου τη βίασαν.

Σοκαρισμένη είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης από το τραγικό περιστατικό βιασμού που αποκάλυψε η ίδια η 14χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, μια παρέα νεαρών μαθητών είδε τη 14χρονη να περνά έξω από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων. Η 14χρονη περπατούσε με δυσκολία μέχρι που έπεσε. Στη συνέχεια κάλεσαν το ΕΚΑΒ και πρόσφεραν στο κορίτσι καφέ, επειδή θεώρησαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Τότε την άκουσαν να λέει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύο περιπολικά. Η 14χρονη αρχικά αρνήθηκε να μιλήσει στους αστυνομικούς, παρά μόνο σε μια από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ ζήτησε να μην ενημερωθεί η οικογένεια της σχετικά με το περιστατικό. Οι γονείς της έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα και την συνόδευσαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Της κάλυψε το στόμα και τη μύτη με βαμβάκι

Σύμφωνα με την 14χρονη, ο δράστης ήταν ένας εύσωμος νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε. Την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτίριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών, οι οποίοι δεν την εμπόδισαν να φύγει. Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε τι δήλωσε ένας από τους νεαρούς που εντόπισαν την άτυχη κοπέλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ