Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Ήπιε σαπούνι η κατηγορούμενη για τον φόνο του πεθερού της

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο νοσοκομείο κατέληξε, ύστερα από κατάποση άγνωστου υγρού – πιθανότατα σαμπουάν – γυναίκα που κατηγορείται για φόνο στη Θεσσαλονίκη. Επρόκειτο να δικαστεί σήμερα στο Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 85χρονου πρώην πεθερού της.

Όπως διαβάζουμε στο Newsit.gr, πληροφορίες του ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι κλήθηκε ασθενοφόρο στις 8.50 το πρωί να παραλάβει την κρατούμενη από την Υποδιεύθυνση Μεταγωγών Κρατουμένων Δικαστηρίων στην περιοχή της Μενεμένης και την μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και η κατάσταση της υγείας της δεν έχουν διασαφηνιστεί μέχρι αυτή την ώρα.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει τη δίκη, διέκοψε τη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι η 55χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι τον Ιούνιο του 2019 σκότωσε με τηγάνι τον 85χρονο πρώην πεθερό της και τον μετέφερε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας, για να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση. Η 55χρονη, που φέρεται να είχε ιστορικό ψυχικών διαταραχών, όπως ερμηνεύτηκε, φαίνεται να μην ήταν ευπρόσδεκτη στο διαμέρισμα από τον πεθερό της.

Ο θάνατος του 85χρονου αποδόθηκε σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τον είχαν εντοπίσει ένοικοι της πολυκατοικίας.

 

[Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Newsit.gr]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ