Γλυφάδας
Η Γλυφάδα γέμισε τις άδειες σχολικές τσάντες

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», που διοργανώθηκε και φέτος από το Δήμο Γλυφάδας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών.
Η διάθεση προσφοράς που επέδειξαν ιδιώτες, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις ήταν για μια ακόμα χρονιά συγκινητική. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 450 σχολικές τσάντες γεμάτες τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες, κλπ. και πολλά ακόμα σχολικά είδη – όλα καινούργια και σε άριστη κατάσταση – που θα δοθούν στους μαθητές των σχολείων της πόλης που έχουν ανάγκη, μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και του συλλόγου γονέων κάθε σχολείου.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νατάσσα Αργυροπούλου και τους φορείς που συνδιοργάνωσαν αυτή τη δράση, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και την πρόεδρό της Σοφία Βλαχάκη και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας και την πρόεδρό του Άννυ Καυκά. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. «Ευχή όλων μας είναι να βγει σύντομα ο τόπος μας από την περίοδο κρίσης και να μην υπάρχει πλέον ανάγκη για ανάλογες δράσεις. Όσο, όμως, υπάρχουν συμπολίτες μας και ιδίως μάλιστα τα μικρά παιδιά που χρειάζονται τη συμπαράστασή μας, θα είμαστε δίπλα τους με κάθε πρόσφορο τρόπο», δήλωσε ο κ. Παπανικολάου.
Η κ. Αργυροπούλου τόνισε ότι η προσφορά και η έμπρακτη αλληλεγγύη που έδειξαν οι Γλυφαδιώτες για μια ακόμα χρονιά είναι το σπουδαιότερο μήνυμα που περνάει μέσα από τη δράση αυτή, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έχουν τα βασικά σχολικά αγαθά.
«Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις που για έκτη χρονιά ανταποκρίνονται σταθερά στο κάλεσμα αλληλεγγύης βοηθώντας μας να γεμίσουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», δήλωσε η κ. Καυκά.
Η κ. Βλαχάκη ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Γλυφάδας για την άμεση ανταπόκριση τους στην καθιερωμένη πια δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες». Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους εθελοντές γονείς των Συλλόγων Γονέων για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθεια τους όλες αυτές τις μέρες. «Όλοι μαζί καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε 450 μαθητές της πόλης μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή καθώς επίσης και τον Εμπορικό Σύλλογο για την άψογη συνεργασία», τόνισε η κ. Βλαχάκη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν