Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ηράκλειο Αττικής: Διανομέας ξυλοκόπησε άγρια μητέρα και γιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα πολύ βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο Αττικής, όπου ένας 45χρονος άνδρας μαζί με τη 70χρονη μητέρα του έπεσαν θύμα άγριου ξυλοδαρμού από διανομέα τροφίμων, γιατί του έκαναν μία παρατήρηση για το μηχανάκι του.

Σε φωτογραφίες που αποκαλύπτει στο Star αποκαλύπτεται και τα σημάδια του άγριου ξυλοδαρμού που έπεσε ο άνδρας από τον ντελιβερά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο διανομέας άφησε τη μηχανή του στην είσοδο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας και τού έκανε παρατήρηση ένας ένοικος αυτής.

Η παρατήρηση στάθηκε αρκετή για να «πιαστούν στα χέρια», με τη μητέρα του 45χρονου να κατεβαίνει στο ισόγειο για να δει τι συμβαίνει. Τότε είναι που, σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, ο διανομέας την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Μάλιστα, στο πάτωμα υπάρχουν ακόμα τούφες από τα μαλλιά της ηλικιωμένης γυναίκας.

Αστυνομικοί του τμήματος Νέου Ηρακλείου, μετά και την καταγγελία, άρχισαν να αναζητούν στις γειτονιές της περιοχής τον διανομέα, τον οποίο και εντόπισαν μετά από ένα μισάωρο και τον συνέλαβαν.

Όπως αναφέρει ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου που δεν είναι άλλος από τον διανομέα έχει «βίαιο παρελθόν», καθώς έχει εμπλακεί και άλλες φορές σε ξυλοδαρμούς.

 

[Πηγή: syneidisi.com]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ