Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εργαστήριο ναρκωτικών στη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις


Εργαστήριο νόθευσης, συσκευασίας και τυποποίησης ναρκωτικών βρέθηκε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.  Συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης. Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για άτομο που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντοπίσθηκε στη Μεταμόρφωση διαμέρισμα, στο οποίο ο 31χρονος είχε εγκαταστήσει εργαστήριο νόθευσης, συσκευασίας και τυποποίησης ναρκωτικών και επιπροσθέτως χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  μεταξύ άλλων  ποσότητα κοκαΐνης βάρους 612- γραμμαρίων, ποσότητα άγνωστη σκόνης, για τη νόθευση κοκαΐνης, βάρους 600- γραμμαρίων, ένα πιστόλι, μηχανήματα και εργαλεία εργαστηρίου ναρκωτικών Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εργαστήριο ναρκωτικών στη Μεταμόρφωση

Εργαστήριο νόθευσης, συσκευασίας και τυποποίησης ναρκωτικών βρέθηκε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης. Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για άτομο που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντοπίσθηκε στη Μεταμόρφωση διαμέρισμα, στο οποίο ο 31χρονος είχε εγκαταστήσει εργαστήριο νόθευσης, συσκευασίας και τυποποίησης ναρκωτικών και επιπροσθέτως χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαΐνης βάρους 612- γραμμαρίων, ποσότητα άγνωστη σκόνης, για τη νόθευση κοκαΐνης, βάρους 600- γραμμαρίων, ένα πιστόλι, μηχανήματα και εργαλεία εργαστηρίου ναρκωτικών Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ