Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επανεκκίνηση έργων στην πλατεία Πηγάδας

Δημοσιεύθηκε

στις


Τις εργασίες ανάπλασης για τη δημιουργία βιοκλιματικής πλατείας στην Πηγάδα, που είχαν σταματήσει τους τελευταίους μήνες και ξεκίνησαν εκ νέου την Τετάρτη μετά από ενέργειες της δημοτικής Αρχής Πειραιά, επισκέφθηκε  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη. Είναι η δεύτερη φορά που ο Δήμαρχος Πειραιά επισκέπτεται την πλατεία Πηγάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν δέκα ημέρες μαζί με επιτελείο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, συναντήθηκε με τον εργολάβο-επικεφαλής των εργασιών, προκειμένου να ενημερωθεί για ποιούς λόγους είχε σταματήσει το έργο.
Ο κ. Μώραλης ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα του έργου, ενώ συνομίλησε με επαγγελματίες στους οποίους εξήγησε το τελικό σχέδιο ανάπλασης της πλατείας Πηγάδας.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: “Είμαι ικανοποιημένος που ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Πηγάδας, οι οποίες είχαν σταματήσει, δημιουργώντας προβλήματα σε κατοίκους και επαγγελματίες. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιλύσουμε το πλήθος των προβλημάτων που έχουν προκύψει εξαιτίας του πρόχειρου σχεδιασμού το προηγούμενο διάστημα και να παραδώσουμε μια όμορφη, σύγχρονη και λειτουργική πλατεία στους Πειραιώτες”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ