Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοσιεύθηκε

στις


Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία της δημοτικής τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και με ανακοίνωσή της η τοπική ενημερώνει για το περιστατικό και ζητά την δημόσια καταδίκη του. Όπως τονίζει η οργάνωση η επίθεση προκλήθηκε από υποστηρικτές του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου.
«Ως ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη της περιοχής μας καθώς και όλους τους αιρετούς θεσμικούς παράγοντες της πόλης μας να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη ενέργεια, αφού δεν αποτελεί μόνο επίθεση εναντίον των γραφείων μας αλλά ταυτόχρονα και επίθεση εναντίον της απρόσκοπτης και εύρυθμης λειτουργίας των πολιτικών οργανισμών και της ελεύθερης μετάδοσης των ιδεών τους μέσα στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Από την πλευρά μας θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους υποστηρικτές, τα μέλη μας και τους φίλους μας πως θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας χωρίς φόβο και χωρίς αποπροσανατολισμό από τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες μας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ