Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα: Τον έβρισαν, τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν με βέσπα

Δημοσιεύθηκε

στις

Θύμα φραστικής επίθεσης έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας στο κέντρο της Πάτρας.

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα, όταν ο Αχαιός βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στο νομό με τον ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε φυλλάδια στην οδό Γούναρη.

Τότε και συγκεκριμένα στο ύψος της Καραϊσκάκη, ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος επιτέθηκε στον Κώστα Μάρκου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο pelop.gr, ο καταστηματάρχης άρχισε να τον βρίζει και να τον σπρώχνει. Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Το περιστατικό, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, καθώς λίγο αργότερα ο αδελφός του καταστηματάρχη επιτέθηκε και αυτός με τη σειρά του στον βουλευτή, χτυπώντας τον με τη βέσπα στην οποία επέβαινε.

«Δεν περίμενα αυτή την επίθεση, όμως η μάχη της δημοκρατίας θα συνεχιστεί και αυτοί που νομίζουν ότι θα μας πτοήσουν με τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν» δήλωσε ο Κώστας Μάρκου στο pelop.gr

Οι δράστες, σύμφωνα με τον βουλευτή, ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό και ίδιος δεν προχώρησε σε μήνυση εις βάρος τους, μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο συμβάν.

Με εξαίρεση κάποιες μικρές εκδορές σε χέρια και πόδια ο Κώστας Μάρκου δεν τραυματίστηκε και γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ