Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 41 ετών εγκύου – Ως δράστες κατηγορούνται ο σύντροφός της και ο φίλος του

Δημοσιεύθηκε

στις

Από κοινού φαίνεται πως δολοφόνησαν τη 41 ετών έγκυο από την Καλαμαριά, ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, όπως προέκυψε από την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι δύο κατηγορούμενοι ως δράστες, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., αφού ακινητοποίησαν τη γυναίκα, στο διαμέρισμά όπου διέμενε με τον 39χρονο, την τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν το άψυχο σώμα της σε δύσβατη δασική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου την εγκατέλειψαν.

Το έγκλημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τελέστηκε την Πρωτοχρονιά. Οι δράστες φέρεται να μετέφεραν το πτώμα με το αυτοκίνητο του 34χρονου, ενώ, επιπλέον, αφαίρεσαν από την κατοχή της το ποσό των 80 ευρώ.

Η σορός της γυναίκας, η οποία βρισκόταν στον τρίτο μήνα κύησης και ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού (13 ετών) από προηγούμενο γάμο, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, κατόπιν υπόδειξης του σημείου εγκατάλειψης από τον 34χρονο. Το κίνητρο της δολοφονίας προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό.

Σε βάρος των δύο ανδρών που βρίσκονται υπό κράτηση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ