Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εξασφαλίστηκε η συνέχιση της χρηματοδότησης για τον Παιδικό Κήπο Πικιώνη στη Φιλοθέη

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξασφαλίστηκε η συνέχιση της χρηματοδότησης για τον Παιδικό Κήπο Πικιώνη στη Φιλοθέη.

Το έργο της Πικιώνη συνεχίζεται!

Με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Ιωάννη Ανδρουλάκη, και τον Διευθυντή Γεώργιο Πρωτόπαπα συναντήθηκαν χθες ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος, και ο Αντιδήμαρχος, Άρης Νάκας, με κύριο θέμα συζήτησης τη συνέχιση χρηματοδότησης του έργου του Παιδικού Κήπου Πικιώνη.

Υπενθυμίζεται ότι έργα στον Π.Κ Πικιώνη είχαν σταματήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, καθώς η σύμβαση με την εργοληπτική εταιρεία έληξε χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί, με επακόλουθο να λήξει και η χρηματοδότηση.

Στη χθεσινή συνάντηση επετεύχθη η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του Δήμου από το Πράσινο Ταμείο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα και τη συνέχιση των εργασιών.

Ο Δήμαρχος, κ. Μπονάτσος, χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική και γόνιμη και πρόσθεσε «Αφού συμφωνήσαμε την χρηματοδότηση του Έργου, συζητήσαμε και για περαιτέρω μελλοντικές συνεργασίες. Ο Πρόεδρος κ. Ανδρουλάκης είναι «ανοιχτός» σε προτάσεις καινοτόμες. Η Διοίκηση σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει και να πετύχει νέες χρηματοδοτήσεις, πάντα με γνώμονα το όφελος των κατοίκων».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ