Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εκτός κινδύνου οι τρεις τραυματίες από το αιματηρό περιστατικό στο Γάζι Μαλεβιζίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες από το αιματηρό περιστατικό σε κεντρικό σημείο του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε, όταν στη διάρκεια σύλληψης ενός 35χρονου – σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις- εκείνος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αστυνομικό και έναν πολίτη, ενώ επίσης φέρεται να τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη οι τρεις τραυματίες, βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ο 22χρονος πολίτης στο μηρό και επίσης στο μηρό ο 35 χρονος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Όπλο, φυσίγγια και ποσότητα ναρκωτικών είχε στην κατοχή του ο 35χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε αστυνομικό και έναν πολίτη

Όπλο και φυσίγγια, τα οποία κατείχε χωρίς νόμιμη άδεια, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, είχε στην κατοχή του ο 35χρονος ο οποίος το μεσημέρι, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και ένα πολίτη, στην περιοχή Γάζι του Δήμου Μαλεβιζιου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σύλληψης του 35χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχτηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός πολίτη, ενώ στη συνέχεια, όπως σημειώνεται, ανταπέδωσαν τραυματίζοντας τον.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ