Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εκλεκτές παρουσίες στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Λουκά Χριστοδούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εκλεκτούς καλεσμένους πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Προέδρου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ Νέας Ιωνίας κ. Λουκά Χριστοδούλου, στην αίθουσα της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας.

Ο κ. Χριστοδούλου έδωσε μια μικρή γεύση σχετικά με το τι θα διαβάσουν οι αναγνώστες στο βιβλίο “Από τους Ποδαράδες 1922… στη Νέα Ιωνία 1934…με τον υπότιτλο Ποδαράδες – Η προσφυγομάνα της Αθήνας”, μια έκδοση 720 σελ. μεγέθους Α4. Συγχρόνως έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη πανοραμική φωτογραφία (1929 ) με το Ιστορικό Κέντρο της Ν. Ιωνίας, μία φωτογραφία σύμβολο για την πόλη.

 

 

Η συγγραφέας Αργυρώ Μαργαρίτη ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης ενώ ομιλητές ήταν ο ιστορικός Νίκος Ανδριώτης, ο ερευνητής Κ.Μ.Σ. Δημήτρης Καμούζης, και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας και επί 35 χρόνια πρόεδρός της, Χάρης Σαπουντζάκης.

 

 

Ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης: “Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Ν.Ι.Φ.Η.Χ. Επιφάνιο (εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Γαβριήλ) και την Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου για τα θερμά τους λόγια προς την μετριότητά μου. Επίσης τον πρώην υπουργό και Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Γιάννη Χαραλάμπους και την ηθοποιό Μιμή Ντενίση που όχι μόνο με τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά με τις παραινέσεις τους και τα λόγια τους με συγκίνησαν όσο τίποτα άλλο.”

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη και δεκάδες Πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων από όλη την Αττική.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ