Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

Εισβολή κουκουλοφόρων με καλάσνικοφ στο Δημαρχείο Μενιδίου [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Απόλυτος τρόμος επικράτησε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Μενιδίου, όταν δύο κουκουλοφόροι με βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ) εισέβαλαν στο Δημαρχείο επιχειρώντας να το ληστέψουν. Οι δύο άντρες έφυγαν τελικά με άδεια χέρια, αφού δεν γνώριζαν που βρίσκονται τα ταμεία του Δήμου.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι δημότες που βρέθηκαν λίγο πριν τις 9 π.μ. στο Δημαρχείο Μενιδίου για κάποια προσωπική υπόθεση τους και τελικά έζησαν στιγμές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία, όταν είδαν έντρομοι τους ενόπλους να εισβάλουν στον χώρο του Δημαρχείου και να τους απειλούν. Οι δράστες τελικά διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος των δύο ανδρών ήταν οι οικονομικές υπηρεσίες που βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κτηρίου της οδού Φιλαδελφείας 57.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βρεττός μίλησε στο ΟΡΕΝ για την εισβολή, τονίζοντας ότι στα γραφεία της οικονομικής υπηρεσίας υπήρχαν την ώρα της εισβολής και δημότες οι οποίοι, «είναι σε κατάσταση πανικού».

 

«Με ψυχραιμία οι υπάλληλοι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Τελικά οι ένοπλοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι αν και έσπασαν πόρτες, τράβαγαν συρτάρια» είπε ο αντιδήμαρχος αποδίδοντας την αποτυχία τους στο ότι «προφανώς, δεν είχαν εικόνα πού βρίσκονταν τα ταμεία». Όπως εξήγησε μέσα στο δημαρχείο δεν υπάρχουν κάμερες αλλά από τις κάμερες εξωτερικού χώρου «είδαμε το όχημα, δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου στην αστυνομία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ