Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εικόνες εγκατάλειψης στο Ο.Τ. 150 της Νέας Ιωνίας (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ πως υπάρχουν εγκαταλελειμμένα οχήματα στο δημοτικό οικόπεδο του Οικοδομικού Τετραγώνου 150 της Νέας Ιωνίας. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και ένα τροχόσπιτο που βλέπετε στην παραπάνω φωτό και το οποίο βρίσκεται παρκαρισμένο εδώ και αρκετό καιρό, όπως κατήγγειλαν στο xtypos.gr αναγνώστες, από την πλευρά του ΙΚΑ.
Και εδώ πρέπει να αναφερθεί πως σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου του 2013, στο οικόπεδο επιτρέπεται μόνο η ολιγόλεπτη στάθμευση και μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας του ΚΕΠ και των άλλων δημόσιων υπηρεσιών και ταυτόχρονα απαγορεύεται η στάθμευση κατά τις νυχτερινές ώρες και τις ώρες που δεν λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες.

Ατελείωτο σκουπιδομάνι
Το πρόβλημα των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων δεν είναι το μοναδικό. Σε πολλά σημεία του ακινήτου, που είναι στην κρδιά της Νέας Ιωνίας, υπάρχουν σκουπίδια και παρατημένα μπάζα. Ειδικότερα τριγύρω από το εγκαταλελειμένο τροχόσπιτο έχει αναπτυχθεί μια μινι χωματερή με υλικά πάσης φύσεως. Και παραθέτουμε τις ακόλουθες φωτογραφίες για του λόγου το αληθές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ