Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δώρο – “κιτρινόμαυρο χρίσμα” για τον δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Χώρο στο γραφείο του έκανε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννης Βούρος ώστε να τοποθετήσει ένα δώρο με μεγάλη συμβολική αξία που έλαβε πριν από λίγες ημέρες και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί για να το αποθανατίσει.

Βέβαια, η αξία του δώρου μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο αν αναλογιστούμε ποιος το χάρισε στον δήμαρχο, καθώς δεν ήταν άλλος από τον ιδιοκτήτη και ηγέτη της ΑΕΚ, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μελισσανίδης σε μία κίνηση – απόδειξη φιλίας και εκτίμησης προς το πρόσωπο του δημάρχου Γ. Βούρου για την αγαστή συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές, με αποκορύφωμα το νέο γήπεδο και τα συνοδά έργα, παρέδωσε τη συλλεκτική φανέλα της νταμπλούχου Ελλάδος, διανθισμένη με τα κύπελλα και φωτογραφίες, για να στολίζει το γραφείο του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Προφανώς και πρόκειται για μία κίνηση που όταν γίνεται εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στέλνει σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα προς όλους ότι ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει αποφασίσει τι θα …ψηφίσει στις 8 Οκτωβρίου 2023.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ