Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Διανομή φθηνών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Δημοσιεύθηκε

στις


Στη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες προχωρούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι Δήμοι Ηρακλείου Αττικής, Νέας Ιωνίας, Αγίων Αναργύρων και Αμαρουσίου σε συνεργασία με Ελληνες παραγωγούς.

Ηράκλειο
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 9η Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νεότητος. Οι δημότες μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική παραγγελία στην διεύθυνση www.agorairakliou.gr. Μεταξύ άλλων θα διατεθούν μέλι, αλεύρι, πατάτες, όσπρια, μανιάρια, αλλαντικά, κρασιά, τυριά, ξηροί καρποί και γλυκά του κουταλιού. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2000103, 2132000141.

Μαρούσι
Η νέα δράση του Δήμου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 3 μ.μ. Εκεί θα διατεθούν 54 διαφορετικά προϊόντα όπως λάδι, αλεύρι, τυριά, μέλι, παξιμάδια, κουραμπιέδες-μελομακάρονα, ρύζι και όσπρια.
Η διαδικασία της διάθεσης των προϊόντων θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Νέα Ιωνία
Και ο Δήμος Νέας Ιοωνίας διοργανώνει δράση διάθεσης προϊόντων ότι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στο χώρο του Ο.Τ. 150 (όπισθεν Κ.Ε.Π. Νέας Ιωνίας) και στο Δημοτικό Στάδιο. Στο δημοτικό στάδιο θα διατεθούν λάδι και πατάτες, ενώ μέλι, όσπρια, ρύζι, αλεύρι όπως και τα διάφορα ζυμαρικά, τυριά, δημητριακά, γλυκά του κουταλιού κ.α θα διατεθούν στο Ο.Τ. 150. Η παραλαβή θα γίνεται από τις 9.00 π.μ. έως και τις 12 το μεσημέρι.  

Άγιοι Ανάργυροι
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού βλέποντας τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στο κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» συνεχίζει τη δράση αυτή σε σταθερή βάση, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.
Έτσι, για το μήνα Δεκέμβριο, η διάθεση προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από 9.00 έως 14.30, στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων – Καματερού (Λ. Δημοκρατίας 61). Μεταξύ των προϊόντων που θα διατεθούν είναι μέλι, λάδι, αλεύρι, τυρί, όσπρια, λουκάνικα και γλυκά του κουταλιού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ