Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διάνοιξη και άλλου δρόμου στο Ηράκλειο Αττικής (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Ακόμα ένα έργο που θα αναβαθμίσει την εικόνα και την ποιότητα ζωής ξεκινά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πρόκεται για τη διάνοιξη της οδού Καλαβρύτων, στο Άνω Ψαλίδι, vοι εργασίες για την οποία ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες.
Συγκεκριμένα, προβλέπεται η διαπλάτυνση της Καλαβρύτων στο κομμάτι που ξεκινά από την οδό Φιλικής Εταιρίας και καταλήγει στην οδό Σαρανταπόρου (όπως φαίνεται στον χάρτη).

Η διαπλάτυνση γίνεται με τη χρήση του χώρου εντός του παρακείμενου συγκροτήματος (σχετική φωτογραφία) και έπειτα από συμφωνία των ιδιοκτητών με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκο Μπάμπαλο.

Έτσι ο δρόμος θα ανοίξει χωρίς να χρειαστεί να κλείσει η οδός Καλαβρύτων για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού οι αρχικές εργασίες λαμβάνουν χώρα μέσα στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο, σταδιακά δε θα αφαιρεθεί και ο φράχτης προκειμένου να ενοποιηθεί η νέα οδός.
Το συγκεκριμένο έργο, όπως σημειώνεται από τη διοίκηση, αποτελεί τμήμα ενός συνόλου προγραμματισμένων παρεμβάσεων στο Άνω Ψαλίδι που ως στόχο έχουν την επίλυση σημαντικών κυκλοφοριακών προβλημάτων, τα οποία χρόνια τώρα απασχολούν τους κάτοικους της περιοχής. Θυμίζουμε την πρόσφατη κατεδάφιση του κτίσματος στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Μακεδονίας, με αποτέλεσμα την διαπλάτυνση των οδών Μακεδονίας και Σαρανταπόρου και τη δημιουργία μιας ακόμα πλατείας στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Ηρακλείου “ανοίγει” δρόμους στο Ψαλίδι

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ